fbpx

Vendingautomater

MobilePay løsning

Vores MobilePay løsning kan nemt installeres i automater ved hjælp af en SwitchPay boks og det medfølgende klistermærke med en unik QR kode. Har du en automat, som i forvejen har møntindkast, kan denne fortsat køre sammen med en MobilePay løsning. Brugeren scanner blot QR koden med sin telefon, vælger herefter det ønskede produkt på automaten og godkender beløbet på telefonen. Nemt og enkelt.

Kontaktløs betaling  

(VISA, Mastercard, Apple Pay, Google Pay, Garmin Pay, mv)
Vores kontaktløse betalingsløsning kan også nemt installeres på automater. 

Med SwitchPays betalingsterminal kan der betales direkte på automaten med VISA, Mastercard, Apple Pay, Google Pay, Garmin Pay, mv. Brugeren vælger blot kontaktløs betaling, herefter det ønskede produkt, og holder sit betalingskort (eller -telefon eller -ur) op til scanneren for at gennemføre betalingen.

Medarbejderkort
SwitchPay tilbyder således aktivering af automater med medarbejderkort eller kundekort. Dette kan bruges til at udlevere kontorartikler og forbrugsmaterialer til medarbejdere, eller kolde sodavand til loyale kunder.

App integration (API)
Med en SwitchPay API integration kan vending automaten også aktiveres fra 3. parts apps, så som medarbejder apps eller firmaspecifikke apps i kontormiljøer.

Spil og præmier (API)
SwitchPay API integration giver også mulighed for at bruge vending automater til at udlevere præmier fra spil og kundeloyalitets apps eller installationer i shopping områder.

Specifikationer

  • Tilslutning af SwitchPay boks til automat via MDB
  • Internetforbindelse til SwitchPay via LAN (alternativt WiFi eller 4G)
  • MobilePay: Klistermærke med QR kode placeres udenpå automat
  • Kontaktløs betaling: Betalingsterminal installeres i automatens front
  • Betalinger fra automaten går direkte til automatejerens konto (fratrukket bankgebyr)

 

Relaterede links